Etkinlikler

Yenilenebilir Enerji̇ ve Kaynak Verimliliği Seminerlerinin dördüncüsünü İstanbul’da 

Published

on

TurSEFF tarafından düzenlenen “Yenilenebilir Enerji̇ ve Kaynak Verimliliği Seminerleri”nin dördüncüsünü İstanbul’da düzenliyor. Potansiyel yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin paylaşılacağı seminer, yerel yönetim ve özel sektör temsilcilerini buluşturuyor.

Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği seminerlerinin dördüncüsü 5 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek. Bugüne kadar Manisa, Erzurum ve Şanlıurfa’da gerçekleştirildi. 2018 yılının sonuna kadar Türkiye’nin farklı kentlerinde de devam edecek. Seminerler AGİD, GENSED, GÜNDER, İSKİD ve TURKOTED gibi sektörlerinin çatı kuruluşları işbirliği ile organize edilmektedir. Bu etkinlikler, TurSEFF’in en önemli misyonlarından biri olan, çevreci ekonomi farkındalığının artırılması ve bu alanda kurumsal kapasite geliştirme çalışmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Potansiyel Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği yatırımlarının özellikleri, finansmanı, uygulama yöntemleri ve başarılı örneklerinin sektörün önde gelen uzmanları ve TurSEFF Danışmanları tarafından paylaşılacağı seminer; Yerel Yönetimler için Kaynak Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Potansiyelleri, Proje Finansmanı, Öncelikli Proje Alanları ve Fırsatları, Binalarda Çevreci Yaklaşımlar gibi başlıklardan oluşuyor.

5 Aralık 2018 Çarşamba günü Marmara Belediyeler Birliği’nin evsahipliğinde, Elite World Prestige Hotel Taksim’de gerçekleştirilecek olan “Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Semineri” İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak. Seminer boyunca TurSEFF ekibinin yapacağı sunumların yanı sıra AGİD, GENSED, İSKİD, TURKOTED ve TuREEFF yöneticileri sektörleri ile ilgili son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacaklar.

Trendler

Exit mobile version