Etkinlikler

Mostra Convegno Expocomfort, Mart 2020’de kapılarını açacak

Published

on

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği 1885 yılında Türk ve İtalyan işadamlarınca kurulmuş ve Merkezi İstanbul’da olmakla beraber Ankara Büyükelçiliği’nde ve Kocaeli Sanayi Odası’nda temsilcilik ofisleri olan ve yaklaşık 700 üyesi bulunan bir dernektir. İtalya ve Türkiye arasındaki ticari ilşkileri geliştirmek ve güçlendirmeye yönelik sayısız faaliyetler gerçekleştiren Oda, bu faaliyetler kapsamında 17/20 Mart 2020 tarihlerinde İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek olan Mostra Convegno Expocomfort – Uluslararası Isıtma, Soğutma, İklimlendirme ve Yenilenebilir Enerji Fuarı ve Biomass Innovation Expo Fuarı’nın Türkiye’de promosyonunu yapmaktadır.
Mostra Convegno Expocomfort ve Biomass Innovation Expo 2018 fuarları, 2,388 firmanın katılımıyla 325,000 m² alanda ve 162,000 profesyonel ziyaretçinin iştirakiyle gerçekleşmiştir. Türkiye ise 2018 edisyonunda 119 katılımcı firma ve 4,800 m² ile yer almıştır. 2018 yılında ilk kez Mostra Convegno Expocomfort fuarı ile eş zamanları olarak BIE – Biomass Innovation Expo Fuarı gerçekleşmiş ve fuara 2 Türk firma katılım sağlamıştır. Fuarların 2020 edisyonu için kayıtlar devam etmekte olup, 90 firma katılımını onaylamıştır. Türkiye’nin Partner Ülke olması vesilesiyle Türkiye’den katılım sağlayacak firmalara özel fırsatlar sunulacaktır.

MCE ve BIE fuarlarının Türkiye’deki promosyonunu yapan İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği katılım sağlayacak olan firmalara her konuda tam destek verecektir.
Fuarlarla ilgili daha fazla bilgi için İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği ile irtibata geçebilirsiniz.
İtalya ve Türkiye’de ticari ilişkilere başlamak ya da güçlendirmek isteyen şirket ve kurumları destekleyen İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği firmalara destek sağlamaktadır. Oda hizmetleriyle ilgili detaylı bilgi için www.cciist.com adresinden bilgi alınabilir ayrıca cciist@cciist.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Trendler

Exit mobile version